Farmors smagsprøver har fået deres navn efter det de er. Små lækre kager som mine børns farmor bagte til eftermiddags gæsterne. De stod som regel til afkøling i børnehøjde og der måtte tages en smagsprøve før de voksne skulle have dem til kaffen = Farmors smagsprøver
125 g hvedemel
125 g smør
65 g kokosmel
65 g sukker
1/4 tsk hjortetaksalt
Bland de tørre ingredienser med hjortetaksaltet.
Hak smøret i og saml det hele til en ensartet dej.
Del dejen i 3-4 boller, som rulles til pølser der lægges på bageplade og trykkes let flade.
Farmors smagsprøver bages ved 200 grader i ca 10 minutter.
Afkøles let og påsmøres glasur rørt af flormelis og mørk rom midt på stængerne, hvorefter de skæres i små skrå stykker.
Kan evt. drysses med lidt hakkede mandler eller hasselnødder.