Creme:
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk maizena
2,5 dl mælk
Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
1-2 spsk sukker
1/2 æg
Smøres smuldes i melet.
Sukker og æg blandes i og dejen æltes sammen med let hånd.
Dejen skal hvile koldt i mindst 1/2 time før den udrulles – lav imens kagecremen.
Pisk æg og sukker – bland maizena og mælk og hæld det i æggemassen.
Varm det godt igennem i en tykbundet gryde.
Tag gryden fra varmen og smag evt til med en lille tsk vanillesukker.
2/3 af dejen skæres i 12 stykker som trykkes ud i usmurte linseforme.
1 tsk kagecreme fyldes i hver.
Resten af dejen rulles tyndt ud og udstikkes i kager som er lidt større end linseformen.
Lågene lægges på og trykkes godt til i kanten.
Linserne bages ved 200 ° i ca 15 minutter.